Speciaalvlaaien en souvenirbroden
Bakker Jos Hoogervorst van bakkerij Franssen in Epen kent de gastronomische wensen in het Heuvelland door en door. Voor elk horecabedrijf bakt hij andere luxe broden en vlaaien op maat. “Ik overleg met de chefs en eigenaren en samen creëren we maatwerk. Daardoor heeft iedereen zijn eigen broodsoorten en vlaaien.”

Jos (“Mijn vrouw Miranda is een echte Franssen”) werkt veel met streekproducenten. Zijn meelsoorten komen van de vlakbij gelegen Commandeursmolen. Het fruit op de vlaaien en vlaaitjes is zoveel mogelijk uit de regio. Tip: proef de “seizoens speciaalvlaaien”!

Alles ademt “Heuvelland” bij deze bakker. Zelfs Jos zelf, Amsterdammer van oorsprong die na een vakantie in Epen verliefd was op Epen en bakkersdochter Miranda. Jos haalde alle bakkersdiploma’s, inclusief het leermeesterschap. En het HACCP-certificaat dat staat voor de allerhoogste hygiëne en voedselveiligheid.

Tip: bezoek de bakkerswinkel en geniet thuis van speciaalvlaaien en bijzondere broden. En keer snel terug!

Toon alle openingstijden
  • Maandag08:30 - 12:30
  • Dinsdag08:30 - 17:30
  • Woensdag08:30 - 17:30
  • Donderdag08:30 - 17:30
  • Vrijdag08:30 - 17:30
  • Zaterdag08:30 - 16:00