Voor elke smaak… en iedere beurs
Château St. Gerlach biedt gastvrijheid in de ruimste zin van het woord. Er is een à la carte restaurant met Frans georiënteerde kaart (Chef de Cuisine: Guido Le Bron de Vexela), een uitstekende Bistrot de Liège (Chef de Cuisine: Camiel Custers) en een gastvrije verblijfplek voor kleine gerechten of alleen een drankje: Burgemeester Quicx, Coffe & More. Grotere gezelschappen komen samen in het St. Gerlach Paviljoen (Chef de Cuisine banqueting: Bas Wierts). Dat alles vindt plaats op een prachtig, vrij toegankelijk landgoed.

Het restaurant- en keukenteam staan op hoog niveau. In de 20 jaar van haar bestaan zijn hier al veel horecatoppers aan hun carrière begonnen. In de keukens wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten van het landgoed en uit de regio, zoals kruiden, fruit en groenten. Om uw culinaire belevenis compleet te maken biedt de wijnkelder u een keur aan gerenommeerde wijnen. Het terras met uitzicht over het park nodigt bij mooi weer uit het diner buiten te gebruiken.

Toon alle openingstijden
  • Dinsdag19:00 - 21:30
  • Woensdag19:00 - 21:30
  • Donderdag19:00 - 21:30
  • Vrijdag19:00 - 21:30
  • Zaterdag19:00 - 21:30