Hoog verheven in het heuvelland
Op het op één na hoogste punt van Limburg ligt de Gerardushoeve. Deze voormalige boerenhoeve is nu een gastronomische pleisterplaats voor liefhebbers van lekkers. De streek ligt letterlijk aan de voeten van deze hoeve. U kijkt uit over de verre omgeving. Ook de toeleveranciers komen uit deze regio.

Chef-kok Joachim Müller kent zijn metier en leert jonge kooktalenten de fijne kneepjes van het vak. Hij fileert met plezier bijzondere vissen, snijdt zelf het vlees uit een lams- of kalfskarkas en geeft onderwijs in smaken. De gasten genieten van de resultaten, de medewerkers weten van ingrediënten. Het hele team gaat regelmatig op verkenning bij de leveranciers in de regio. Vraag gerust meet informatie over bieren en wijnen, over kruiden en groenten. Iedereen weet ervan bij de Gerardushoeve. “We zijn trots op de streek en dat willen we iedereen vertellen en uitleggen!”

Toon alle openingstijden
  • Maandag10:00 - 23:00
  • Dinsdag10:00 - 23:00
  • Woensdag10:00 - 23:00
  • Donderdag10:00 - 23:00
  • Vrijdag10:00 - 23:00
  • Zaterdag10:00 - 23:00
  • Zondag10:00 - 23:00